OVER DE JOB-MONITOR

Elke twee jaar doet JOB (Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs) onderzoek naar de tevredenheid van mbo-studenten. Dit onderzoek heet de JOB-monitor. Alle mbo-instellingen doen hier aan mee. In het schooljaar 2015/2016 heeft meer dan de helft van alle mbo-studenten (56%) de JOB-monitor ingevuld. Dat zijn meer dan 267.000 mbo-studenten! De JOB-monitor loop tot 16 maart. Met de binnengekomen resultaten kunnen wij goed evalueren waar onze school verbeterd kan worden. Het is dus erg belangrijk dat er zo veel mogelijk studenten meedoen aan de JOB-monitor.

Tegelijkertijd maak jij kans op een aantal té gekke prijzen! Benieuwd naar wat je kan winnen en wat je hiervoor moet doen? Meer uitleg en de prijzen staan onderaan deze pagina weergeven.

job-monitor: vul 'm hier in!

vul de job- monitor in en win te gekke prijzen!

Wanneer héél jouw klas de JOB-monitor heeft ingevuld, maken jij en jouw klasgenoten kans op een van de prijzen! We krijgen namelijk een melding wanneer een roostergroep de JOB-monitor heeft afgerond. Zo verloten wij 500 stessballen90 ventilatoren die je op je iPhone of Android-telefoon kan aansluiten, 15 Primera-cadeaubon ter waarde van €20,-, 30 Primera-cadeaubon ter waarde van €10,- en als laatste kan je je energie kwijt op een van de vijf piñata’s, met honkbalknuppel. Motiveer jouw klasgenoten dus snel om de JOB-monitor in te vullen! Des te eerder jouw klas hem volledig heeft afgrond, des te meer kans jouw klas maakt op een van deze prijzen.

JOB is een landelijke jongeren organisatie die mbo-studenten een stem geeft in het onderwijs. Zij zorgen er voor dat jouw mening en jouw perspectief niet vergeten wordt én juist nog meer wordt gehoord. 

meer over job weten?
blijf ik wel anoniem als ik meedoe?

Ja – je blijft ten alle tijden anoniem! Wij kunnen enkel zien welke roostergroepen de monitor hebben ingevuld. Op die manier verdelen we de verschillende prijzen over de roostergroepen.

vragen? we beantwoorden ze graag!

Mocht je nog vragen hebben na het lezen? We beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op via deze pagina of bel (088) – 657 2116